Hoe Maak Je Een WordPress Website

Aug 11, 2019 by

Hoe Maak Je Een WordPress Website

Er is een vernieuwde/verbeterde tutorial beschikbaar: https://www.youtube.com/watch?v=LcHRGL83WII
In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je een WordPress website maakt aan de hand van gratis tools. Aan het einde van de video kan je zelf websites maken en zou je er zelfs je werk van kunnen maken. We gaan gebruik maken van gratis tools zoals WordPress, Elementor en het Phlox thema. Ook laat ik je zien hoe je gebruik kunt maken van gratis afbeeldingen die je zonder toestemming of vermelding van de auteur kunt gebruiken.

Er zijn aardig wat cursussen te koop over hoe je een website kun maken. Ik wil de eerste zijn die alle informatie gratis weggeeft. Mocht je vragen hebben, dan kan je een reactie achterlaten. Ik doe mijn best om elke dag vragen te beantwoorden.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This